Έχει και πιο... κάτω για τον Καμμένο: Ούτε απερχόμενος υπουργός είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση

254

Όλοι πλέον αναρωτιούνται που θα τελειώσει το καθημερινό θέατρο του παραλόγου που παίζει ο Πάνος Καμμένος καθώς, παρά το γεγονός ότι εχθές αποχαιρετούσε υψηλόβαθμα στρατιωτικά στελέχη, στα οποία μάλιστα φέρεται πως είπε «είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ως υπουργός», συμπληρώνοντας ότι «θα πράξω αυτό που πρέπει», σήμερα πραγματοποίησε ακόμα μία ντρίμπλα, δημιουργώντας νέα ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής 'Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed, η ΝΔ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

Τότε ο υπουργός Αμυνας είπε «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια».

Ο κ.Καμμένος πρόσθεσε ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Καμμένος δήλωσε ανοιχτός για βελτιώσεις στην τροπολογία, αν προκύψει τέτοια ανάγκη από τη συζήτηση.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης έκανε ντρίπλα αναφέροντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσδιορίσει μέχρι πότε ένας Υπουργος θα ασκεί τα καθήκοντά του και αν θα είναι μέχρι αύριο ή μέχρι μεθαύριο υπουργος ή μετά από ένα μήνα».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί ο Κώστας Κατσίκης είχε πει πως «Τέλος από σήμερα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΑΝΤ1 ο κ.Κατσίκης μίλησε για άλλη μία φορά για διαζύγιο του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρηση από την κυβέρνηση.