Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στην Εύβοια (Photos)

154

Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε στην Εύβοια, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Βλαχιάς και Πυλίου.

Η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών, αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου από την κόρη του 67χρονου ότι ανήκει στον πατέρα της.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ανήκει στον 67χρονο από το Μαντούδι που αγνοείτο από το Σάββατο μαζί με τη σύζυγό του η  οποία  ακόμη αναζητείται.

Μάλιστα, δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν την κόρη του να έχει αναγνωρίσει στη σορό τον αγνοούμενο πατέρα της.

Όμως η ίδια η Ευαγγελία Σταματίου διαψεύδει ότι τον αναγνώρισε και να δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν έγινε, εξαιτίας του γεγονότος ότι η σορός είναι μη αναγνωρίσιμη.

Μάλιστα, συμπληρώνει ότι θα περιμένει την εξέταση του DNA για να πιστοποιηθεί αν όντως πρόκειται για τον πατέρα της.

Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», μας είχε δηλώσει κατηγορηματικά ο Νικόλαος Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του Πυροσβεστικού Σώματος τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.