Φαιδρή επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφο όταν του ζητήθηκε δήλωση (εικόνα)

171
Κατ'επιλογή ΣΥΡΙΖΑ οι πραγματογνώμονες
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Σε νέο "ρεσιτάλ" δημαγωγίας με επίθεση σε δημοσιογράφο η οποία τού ζήτησε, ως όφειλε, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πληροφορίες για μια αποστροφή του λόγου του σε συνάντηση με εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου επιδόθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε τον διάλογό του μέσω SMS με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, στην οποία επιτέθηκε για τον σταθμό στον οποίο εργάζεται, ζητώντας της μάλιστα να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

Στην ανάρτησή του στο facebook, στην οποία παρέθεσε και τα screenshot της συζήτησή του με την δημοσιογράφο, ο Π. Πολάκης ανέφερε:

"ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ψάχνουν θέμα σπέκουλας, κοινοποιώ το διάλογο μεσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο του σταθμού μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και Ποεδην για το θέμα του επικουρικού προσωπικού στο οποίο έχουμε απαντήσει απο χθες με δελτίο τύπου, εγκύκλιο προς τα νοσοκομεία και τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή την εβδομάδα που έρχεται".

SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone