Φεύγας: «8 με άριστα το 10 στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

407
Φεύγας: «Θετικό το ισοζύγιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Τράμπ»

«Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας», ανέφερε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.

Ερωτώμενος, ο Βασίλης Φεύγας για πορεία της Κυβέρνησης τόνισε ότι υπάρχει θετικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία καθώς η αισιοδοξία και η ελπίδα έχουν αντικαταστήσει την απαισιοδοξία και την απογοήτευση.

Σήμερα η Ελλάδα δανείζεται με αρνητικά επιτόκια, ενώ υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις από την ελληνική και διεθνή επενδυτική κοινότητα. Βαθμολογώντας την κυβέρνηση με άριστα το 10, τόνισε ότι θα έβαζε 8, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς οι προσδοκίες που υπάρχουν στην κοινωνία είναι μεγάλες και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν ακόμη μεγαλύτερες.

Για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως θα πρέπει:

· Να υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές και να ενώνει τους Έλληνες.

· Να σηματοδοτεί, έπειτα από μία δεκαετή οικονομική κρίση, την μετάβαση σε μια νέα εποχή στην οποία φαίνεται να εισέρχεται η χώρα μας.

Επίσης, όσον αφορά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο Βασίλης Φεύγας τόνισε ότι αυτή είχε θετικό πρόσημο τόσο από γεωπολιτικής όσο και από οικονομικής σημασίας.