Φεύγας: Οι πολίτες δεν τσιμπάνε στα Fake News του Τσίπρα

223
Φεύγας: Οι πολίτες δεν τσιμπάνε στα Fake News του Τσίπρα

Τσίπρας ξέρει ότι θα ηττηθεί στις Ευρωεκλογές και κατασκευάζει ειδήσεις για τον Μητσοτάκη" τόνισε ο Βασίλης Φεύγας, σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Βασίλης Φεύγας αποκάλεσε το περιστατικό χαρακτηριστική περίπτωση fake news για να πλήξει το Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εταιρία Παπαστράτος. Τη σύμβαση την έχει υπογράψει και η Αχτσιόγλου" πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι κανείς στη Νέα Δημοκρατία δε μιλάει για επταήμερη εργασία.

Επίσης, καταλόγισε πανικό σε Μαξίμου και πρωθυπουργό που προσπαθούν όπως είπε να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά όπως πρόσθεσε "οι πολίτες δε τσιμπάνε στα fake news".

Σε σχέση με τη 13η σύνταξη ανέφερε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι το μεγάλωμα της οικονομίας και άρα του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών, καταλόγισε επιδοματική πολιτική στην Κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι το μέλλον των εργαζομένων και των συνταξιούχων δεν είναι τα επιδόματα.