Φεύγας: «Στόχος της ΝΔ, να κλείσει ο κύκλος της υπερφορολόγησης και των υψηλών εισφορών» (Video)

291

«Έχουμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα και επί τρία χρόνια δεν έχουμε πει τίποτε που δεν μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Όπως εξήγησε, στόχος της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι η δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, αφού κλείσει ο κύκλος της υπερφορολόγησης και των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών. Τόνισε, επίσης, πως για πρώτη φορά ένα κόμμα που υποσχέθηκε τόσο λίγα κέρδισε τις ευρωεκλογές με τόσο μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και αλλαγή κλίματος αν, για παράδειγμα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες δίνουν πάνω από 70% των εσόδων τους σε φόρους και εισφορές.

Αναφορικά στο τι ήταν εκείνο που έδωσε την μεγάλη ώθηση στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, ο Βασίλης Φεύγας εστίασε στην οικονομία και στην σταθερότητα των απόψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάνοντας ειδική αναφορά στην Αιτωλοακαρνανία ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι οι νέοι δεν αντέχουν άλλο να έχουν μόνο part time απασχόληση, να αναζητούν προσωρινή δουλειά κάποιους μήνες στον τουρισμό ή να φεύγουν στο εξωτερικό. «Αυτή είναι η μεγάλη αποτυχία του κ. Τσίπρα και μπορώ να σας το βεβαιώσω από τις συνεχείς επαφές μου στην εκλογική μου περιφέρεια, με τους νέους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν», επεσήμανε.

Σχετικά με την ανανέωση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Φεύγας επεσήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ εν γένει αφουγκράζονται τους πολίτες και τα πολλά νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια δεν είναι τίποτε άλλο από την ανταπόκριση στον σφυγμό της κοινωνίας.