Φώφη:Την τρίτη εντολή για τον σχηματισμό Κυβέρνησης διεκδικεί το Κίνημα Αλλαγής(Photos)

77

Την τρίτη εντολή για τον σχηματισμό Κυβέρνησης διεκδικεί το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωμα με όσα είπε η Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Με αφετηρία τις προγραμματισμένες κάλπες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έθεσε ως στόχο για τις Εθνικές Εκλογές την τρίτη εντολή, «ώστε να μπορέσουμε να τους καθίσουμε στο τραπέζι», όπως χαρακτηριστικά είπε, «για να αποκτήσει η χώρα μια κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας».

Επίσης, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη συζητήθηκε η στρατηγική του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εν όψει τοπικών (Δημοτικών και Περιφερειακών), Ευρωεκλογών και Εθνικών εκλογών.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν ξεκάθαρη: «Είναι χρέος όλων να επικοινωνήσουν τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου. Όποιος διαχωρίσει τη θέση του θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων»!

Ακόμα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισήμανε την ανάγκη να στηριχθούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, ενώ για τις Eυρωεκλογές υπογράμμισε ότι έχουν πολιτική σημασία για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά δεν είναι δημοψήφισμα.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για περιπτώσεις όπως του Απόστολου Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα, «όπου έχει κρυφτεί πίσω από το Κίνημα Αλλαγής ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε πως η νέα Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 20 Απριλίου.

gennimata_1