Φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Με σημείωμα προειδοποιούσε για τη ζωή της

121

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει φωτογραφίες της 22χρονης φοιτήτριας στα social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές.

Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, που βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω ζήτησε η αστυνομία. Κι αυτό γιατί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν να βρουν τις τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη για το OPEN TV, στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής αλλά και το τάμπλετ από τον οποίο θα γίνει ανάσυρση δεδομένων, που έχουν διαγραφεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, επισήμανε στο OPEN TV, ότι οι συνθήκες θανάτου γεννούν πολλά ερωτήματα. «Αυτή η ιστορία της αυτοκτονίας με σακούλα είναι κάτι που για την Ελλάδα είναι απίθανο. Πρέπει να είναι το πρώτο που συνέβη», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας, μιλώντας στο OPEN TV, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια. «Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί», αναφέρει μεταξύ άλλων. Οι αστυνομικοί, πάντως, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστώσουν ποια ουσία εισέπνευσε η φοιτήτρια.

Το σημείωμα της 22χρονης

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει και το σημείωμα που είχε αφήσει η 22χρονη. Το ιδιόχειρο σημείωμα βρέθηκε στο σπίτι της 22χρονης το περασμένο Σάββατο. Σε αυτό το σημείωμα, η 22χρονη αναφέρει ότι νιώθει πια βάρος, ότι δεν αντέχει τη ζωή και ότι δεν θέλει να ζει με τον τρόπο αυτό.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για τις φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει την είσοδο. Μένει να διαπιστωθεί αν η 22χρονη ήταν μόνη της την ημέρα που έγινε το τραγικό περιστατικό.