Φονική συμπλοκή στα Καμίνια: Συνέλαβαν τον αρχηγό της συμμορίας Πακιστανών

204
Φονική συμπλοκή στα Καμίνια: Συνέλαβαν τον αρχηγό της συμμορίας Πακιστανών

Τον αρχηγό της συμμορίας των Πακιστανών που το περασμένο Σάββατο εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο στο διαμέρισμα στα Καμίνια στον Πειραιά και σκότωσαν έναν 29χρονο και ξυλοκόπησαν άγρια άλλους δύο ομοεθνείς τους, συνέλαβε η Αστυνομία.

Ο αρχηγός της ομάδας που κάνει κουμάντο στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στις πιάτσες του κέντρου της Αθήνας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Διδυμότειχο.

Σε εκείνη την περιοχή είχαν επικεντρώσει τις έρευνες οι Αρχές καθώς οι πληροφορίες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να περάσουν χειροπέδες σε πέντε Πακιστανούς μέλη της ομάδας των μαχαιροβγαλτών, πριν καταφέρουν να εξαφανιστουν, έλεγαν πως το μεγάλο αφεντικό έχει καταστρώσει σχέδιο διαφυγής στην Τουρκία μέσω της βορείου Ελλάδος.

Χθες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Άλλωστε η φιγούρα με το μουστάκι και το ιδιαίτερο στυλ που είναι χαρακτηριστική, τράβηξε αμέσως την προσοχή των αστυνομικών που σαρώνουν τα σύνορα.

Το μονό που μένει είναι να ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματα του προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η σύλληψη του. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς αναζητείται και ο υπαρχηγός της συμμορίας Πακιστανών.