Φοβισμένος ο Τσίπρας για το πολιτικό του μέλλον

486
Φοβισμένος για το πολιτικό του μέλλον και ανήσυχος για το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων σε χρονικό διάστημα νωρίτερα από το αναμενόμενο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Φοβισμένος για το πολιτικό του μέλλον και ανήσυχος για το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων σε χρονικό διάστημα νωρίτερα από το αναμενόμενο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία με το κλίμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου να είναι ακόμη ρευστό, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ανακάμψει μέσα από την πόλωση, ενώ η πολιτική αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων καταδεικνύει τη σύγχυση στην οποία έχει περιέλθει.

Για παράδειγμα, όλη η ηγετική ομάδα του κόμματος έχει σηκώσει παντιέρα και ζητά από την Κυβέρνηση μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο μέτωπο της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα ανταγωνίζεται το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 για το ποιος είναι πιο αριστερός στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, αγνοώντας το νόμο και θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Γίνεται πλέον σαφές ότι στην Κουμουνδούρου αδυνατούν να δημιουργήσουν έναν αξιόπιστο προγραμματικό λόγο και σπεύδουν να εκμεταλλευτούν δύσκολες καταστάσεις για να ανακάμψουν πολιτικά. Κατά την πάγια τακτική τους, πυροδοτούν την ένταση για να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο, αδιαφορώντας ότι η καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας θα είχε επιτευχθεί μέσα από διαδικασίες διαλόγου και συναίνεσης, λέξεις άγνωστες για τους ινστρούκτορες της Κουμουνδούρου.

Εκτός των άλλων, συνεχίζουν να βάζουν κάτω από το χαλί τα εσωκομματικά τους προβλήματα, δεν μπορούν να αποβάλλουν τον Πολακισμό από την καθημερινή τους δράση και εγκλωβισμένοι στο σημερινό τους αδιέξοδο οδηγούν το τρένο κατευθείαν σε μία νέα εκλογική συντριβή που θα σημάνει το τέλος της περιόδου Τσίπρα.