Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο με δύο ηλικιωμένους έπεσε στη θάλασσα (Photos)

258
Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο με δύο ηλικιωμένους έπεσε στη θάλασσα

Στη θάλασσα έπεσε αυτοκίνητο με δύο ηλικιωμένους στο λιμάνι της Αρκίτσας. Η πτώση του αυτοκινήτου έγινε κατά τη διάρκεια ελιγμών για να εισέλθει σε πλοίο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ηλικιωμένα άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους χάρη στην άμεση επέμβαση του κελευστή του λιμενικού που βούτηξε στη θάλασσα για να τους σώσει, σύμφωνα με το LamiaReport.

Συγκεκριμένα, το πλοίο ήταν σχεδόν έτοιμο να σαλπάρει περιμένοντας το τελευταίο όχημα να εισέλθει εντός.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του έβαλε όπισθεν όμως επιτάχυνε (κατά τη δική του εκδοχή κόλλησε το γκάζι) και αντί να μπει μέσα στη ράμπα έπεσε στη θάλασσα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο λιμενικός έπεσε στη θάλασσα, διαπιστώνοντας αρχικά ότι ο οδηγός είχε βγει από το όχημα, αλλά η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη σε αυτό και την έπαιρνε στο βυθό.

Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα από το αυτοκίνητο και να τη φέρει στην επιφάνεια, ενώ βοήθησε και τον ηλικιωμένο άνδρα να φτάσει στην ακτή με τη βοήθεια και ενός σωσίβιου που πέταξαν από το πλοίο.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αυτοκίνητο με δύο ηλικιωμένους έκανε βουτιά στη θάλασσα – Τους έσωσε λιμενικός