Γαλαντόμα προς συγκεκριμένους εκδότες η διαφημιστική εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη

394

Ιδιαιτέρως... γαλαντόμα προς συγκεκριμένους εκδότες και Μέσα Ενημέρωσης εμφανίζεται η εταιρεία επικοινωνίας της Αλεξίας Μπακογιάννη υπό την επωνυμία «ΑΙΑ RELATE».

Η οποία για όσους δεν το γνωρίζουν διαχειρίζεται σημαντικά διαφημιστικά μπάτζετ, μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών και "τρέχει" σημαντικό κομμάτι της διαφημιστικής τους προβολής σε ΜΜΕ.

Μάλιστα η τελευταία καμπάνια που "τρέχει" η εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη είναι της γνωστής εταιρείας "Friesland", τα γάλατα ΝΟΥΝΟΥ δηλαδή.

Διαφήμιση της οποίας, της "Friesland", η «ΑΙΑ RELATE» της Αλεξίας Μπακογιάννη επιλέγει να δώσει (μεταξύ άλλων) στα site Documento και Dimokratianews. Πιθανώς και στις εφημερίδες τους-αυτό δεν το έχουμε διαπιστώσει.

Δηλαδή η διαφημιστική της κ. Μπακογιάννη την ίδια περίοδο που αποκλείει σειρά Μέσων Ενημέρωσης, με αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, επιλέγει και τα ΜΜΕ των Φιλιππάκη και Βαξεβάνη για να προβάλει τον συγκεκριμένο πελάτη της.

Προφανώς θα υπάρχουν κάποια "ποιοτικά" κριτήρια της αγοράς  που πληρούν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, και εμείς δεν γνωρίζουμε ή αδυνατούμε να αξιολογήσουμε ως μη ειδικοί.

Και ειδικά  την συγκεκριμένη περίοδο που τα εν λόγω ΜΜΕ, του Φιλιππάκη και του Βαξεβάνη δηλαδή, πρωτοστατούν στον πόλεμο κατά της Κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη...

(Σημερινό screenshot)