Γαλάζιος αέρας ανανέωσης στον Πειραιά και με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη

316

Σε ανανέωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Β’ Πειραιά προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, η οποία δήλωσε πως η συμμετοχή της έγινε μετά από παραίνεση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός που το οποίο αποτελεί τιμή για εκείνη, μεγαλώνοντας το αίσθημα ευθύνης της για προσφορά στον τόπο.

Η κ. Τσιλιγκίρη διακρίνεται για τη δυναμική της, αλλά και την κοινωνική προσφορά της σε ολόκληρο τον Πειραιά, από τη θέση της διευθύντριας στον τομέα Αθλητισμού και ΑμΕΑ της UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε ξεχασμένες περιοχές του Πειραιά, όπως το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα, ο Κορυδαλλός, η Νίκαια, ο Ρέντης, το Πέραμα και η Σαλαμίνα και γνώρισε από κοντά τα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών.

Η Xριστίνα Τσιλιγκίρη, όμως, έχει και χρώμα Ολυμπιακού. Από το 2011 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και από το 2014 υπηρετεί το σύλλογο, από τη θέση της γενικής γραμματέως.

Επιπλέον τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται μέσα από διάφορα πόστα, με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού καθώς και τη δημιουργία βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά και στον λεγόμενο αθλητικό τουρισμό.