Γελάει ο κόσμος με την Αντιπολίτευση του...ποδηλάτου που επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ

377
Γελάει ο κόσμος με την αντιπολίτευση του... ποδηλάτου που επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Γελάει το πανελλήνιο με την αστεία Αντιπολίτευση τou Τσίπρα και τα διαρκή καμώματα της επικοινωνιακής ομάδας της Κουμουνδούρου που θυμίζει παιδική χαρά.

Γιατί πως αλλιώς μπορεί να σχολιάσει κανείς τις επιλογές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και το γεγονός ότι από τα τόσα θέματα που υπάρχουν στην επικαιρότητα, οι φωστήρες της στρατηγικής αποφάσισαν να σηκώσουν στα ύψη και να κάνουν σαματά με την ποδηλατάδα του Κυριάκου στο βουνό!

Λες και δεν υπάρχουν προβλήματα στην οικονομία, στο σύστημα Υγείας, στην εκπαίδευση, στις εργασιακές σχέσεις, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με απόλυτη ευθύνη του αρχηγού της κάνει ότι μπορεί για να θυμίζει στην κοινή γνώμη ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.

Δεν λένε να καταλάβουν ότι τα ποδήλατα, οι ανοησίες και ο λαϊκισμός τους βυθίζει ακόμη περισσότερο στα μάτια των πολιτών που υποφέρουν από τις αναταράξεις της πανδημίας και τους ρίχνει στα τάρταρα σε όλα τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο και όσο η επιτελική ομάδα συνεχίζει τις ανοησίες, τόσο το σενάριο επιστροφής στην εξουσία θα απομακρύνεται.

Κοντολογίς, ο Αλέξης Τσίπρας τείνει να εξελιχθεί στον καλύτερο πολιτικό χορηγό του Κυριάκου Μητσοτάκη, βάζοντας με αξιώσεις αυτός και οι στενοί του συνεργάτες υποψηφιότητα για τα φετινά χρυσά βατόμουρα σε επικοινωνία, στρατηγική και Αντιπολίτευση.