Γεννηματά: «Η Ε.Ε. να αλλάξει στάση για το μεταναστευτικό - Η Ελλάδα απειλείται»

317
Γεννηματά: Να ξηλωθεί το σκοτεινό παραδικαστικό σύστημα

Αλλαγή στάσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζητάει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επίσκεψη της ηγεσίας της E.E. στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Ακόμα, η Φώφη Γεννηματά καλεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών τονίζοντας ότι απαιτείται «ομοψυχία, συνεννόηση και εθνική γραμμή».

Επίσης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαγγελία πολύ συγκεκριμένων πρακτικών μέτρων.

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει άμεση απειλή για την ασφάλειά της», τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Αναλυτικά η Φώφη Γεννηματά ανέφερε: «Η κυβέρνηση οφείλει  σήμερα επιτέλους να θέσει την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προ των ευθυνών της.

Το ζητούμενο από την σημερινή επίσκεψη είναι η αλλαγή στάσης της Ευρώπης με την εξαγγελία πολύ συγκεκριμένων μέτρων για την έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας που αντιμετωπίζει με τις Τουρκικές ενέργειες στα σύνορά της, άμεση απειλή για την ασφάλειά της.

Ο Ελληνικός λαός έδειξε μεγάλες αντοχές και αλληλεγγύη. Τώρα είναι αποφασισμένος να προστατέψει την ασφάλειά του με πατριωτισμό και ευθύνη. Απαιτεί ομοψυχία, συνεννόηση  και εθνική γραμμή. Γι’ αυτό κ. Μητσοτάκη το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών είναι μονόδρομος».