Γεννηματά: Η κυβέρνηση θυσιάζει τα νοσοκομεία στον βωμό των πλεονασμάτων

28
Γεννηματά: Η κυβέρνηση θυσιάζει τα νοσοκομεία στον βωμό των πλεονασμάτων

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με τη το χειρισμό της στον τομέα της Δημόσιας Υγείας κατηγορώντας την θυσιάζει τα νοσοκομεία στον βωμό των πλεονασμάτων, καθώς, όπως παρατήρησε η ίδια σήμερα κατά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο «Σωτηρία», το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη.

Αμέσως μετά την επίσκεψή της, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Τα νοσοκομεία λειτουργούν στο κόκκινο. Η κυβέρνηση τα θυσιάζει στον βωμό των πλεονασμάτων. Δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Και το χειρότερο, ζωές κινδυνεύουν. Ήδη υπάρχουν θύματα. Φάνηκε ότι το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη. Και κανείς δεν μπορεί να λέει για ανθρώπινες ζωές πως δεν τρέχει και τίποτα».

«Για εμάς η αναγέννηση του ΕΣΥ είναι σημαία. Η δική μας παράταξη το δημιούργησε, εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το ξαναβάλουμε μπροστά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ