Γεννηματά: Οι απόντες από τη μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

133

Στο "διαζύγιο" με τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο, αναφέρθηκε η κυρία Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ.

"Δεν υπάρχει προβληματισμός και αμηχανία στην παράταξη, στον κόσμο της παράταξης, στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, τους απογοητευμένους του ΣΥΡΙΖΑ που αναζητούν ελπίδα. Και σε αυτούς, στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Στείλαμε ένα πολύ καθαρό μήνυμα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ: ότι εμείς είμαστε εδώ, έχουμε ανοίξει την πόρτα, τους περιμένουμε".

Και συνέχισε λέγοντας: "Εμείς εκφράζουμε τον προοδευτικό χώρο στην Ελλάδα, και χηρειάζεται να ηττηθεί πια οριστικά στις εθνικές εκλογές, και η πολιτική, και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ".

"Όποιος επιλέγει να εγκαταλείψει αυτή τη μάχη, γιατί δεν προκρίνεται ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, νομίζω ότι πρέπει να αξιολογηθεί από τους πολίτες. Δεν προκαλώ εγώ την εσωστρέφεια. Εγώ είμαι πρόεδρος του κόμματος, και έχω την υποχρέωση και το καθήκον, να κάνω τις επιλογές και τις αξιολογήσεις των στελεχών, και να στείλω καθαρά μηνύματα στους ψηφοφόρους, και στον κόσμο της παράταξης που είναι πληγωμένος αυτή τη στιγμή. Είναι ένας κόσμος που πίστεψε τα τελευταία χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ , και αυτή την ώρα βλέπει όλες του τις ελπίδες, να έχουν καταρρακωθεί. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει θυμός και μια έντονη επιθυμία από τους ψηφοφόρους, να απαλλαγούν από αυτό τον πολιτικό αχταρμά", είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη