Γεννηματά: Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα

9

Είμαστε έτοιμοι, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα χαλάσει τη σούπα του νέου δικομματισμού.

Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα, συνέχισε και προσέθεσε: «Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα φύγουν όλοι μαζί»!

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπης του Κινήματος Αλλαγής για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για επιχείρηση «βρώμικο 19'», ώστε η δήθεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και η Δεξιά της ΝΔ να κρύψουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση της χώρας.

Αναφερόμενη στα εθνικά θέματα προειδοποίησε τον πρωθυπουργό πως ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου. Από τα Σκόπια μέχρι την Αλβανία και την Τουρκία. Σε ότι αφορά στην οικονομία επανέλαβε τη θέση «δέκα παίρνει, ενα δίνει» και μίλησε για φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι στην τόπο υπάρχει «πρόβλημα Δημοκρατίας», καθώς «κυβερνά με μία ομάδα κολλητών, που είναι σήμερα βαρίδι για την Αριστερά». «Προσβάλλουν την ιστορία της». Με αυτή την τακιτική υπονομεύετε τις πολιτικές εξελίξεις, είπε απευθυνόμενη και πάλι στον πρωθυπουργό, ενισχύοντας το μήνυμα της προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Η Φώφη Γεννηματά είχε πυρά και για τη ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης αφήνει τα πάντα στην αγορά για να λύσει και μίλησε για λαϊκισμό που ταιριάζει με εκείνον του ΣΥΡΙΖΑ. «Το τανγκό θέλει δύο» σημείωσε. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σήκωσε τους τόνους μιλώντας για ακροδεξιές λογικές στη ΝΔ, το πλαίσιο της υποταγής των πάντων στον δρόμο για την εξουσία.

Ειδικά για το θέμα των Σκοπίων είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναζητούν πρόθυμους βουλευτές. Ο ένας για να ακούσει ένα παραπάνω «ναι» και ο άλλος ένα παραπάνω «όχι». «Είναι πολλοί οι Καμμένοι» είπε με νόημα.