Γεννηματά στον Αυτιά: «Να λυθεί οριστικά το θέμα της α΄ κατοικίας»(Video)

420

Να δοθεί άμεσα παράταση στην προστασία της πρώτης κατοικίας, ζήτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει προτείνει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής για να βρεθεί μια οριστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση στο θέμα της κατοικίας και των δανείων, για να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τους αδύναμους, συνειδητοί κακοπληρωτές.

«Έχουν δεχθεί όλα τα κόμματα πλην της Νέα Δημοκρατία. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι περιμένουνε. Θεωρώ ότι μπορούμε να δώσουμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους εταίρους μας αν καταλήξει αυτή η διακομματική σε μια κοινά αποδεκτή λύση», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός ότι βγήκε η χώρα από τα Μνημόνια και τις δεσμεύσεις, καθώς η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει σε εθνικές επιλογές και ακόμη δεν έχουν πειστεί οι εταίροι για το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας.