Γεωργιάδης: «Εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας κατά της Κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ»

162
Γεωργιάδης: «Εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας κατά της Κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο ΣΥΡIΖΑ ξεπέρασε τον χειρότερό του εαυτό, είναι κρίμα συνετοί άνθρωποι να πέφτουν θύματα οργανωμένης εκστρατείας λάσπης και προπαγάνδας κατά της Κυβέρνησης και κατά της υπουργού Πολιτισμού», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ 103,3», ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι αφορμή για την επίθεση της αντιπολίτευσης στάθηκε μια «λανθασμένη» συνέντευξη τύπου, στην οποία η Λίνα Μενδώνη δεν έπρεπε να πει ούτε ότι «εξαπατήθηκε» ούτε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας «επικίνδυνος άνθρωπος», καθώς αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η υπουργός Πολιτισμού ευρισκόμενη σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είπε μία κουβέντα παραπάνω υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι αν πρέπει να φεύγει ένας υπουργός που θα πει μια κουβέντα παραπάνω, ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε φύγει, είναι ο ίδιος.

Όσον αφορά στην επιλογή Λιγνάδη για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, δήλωσε ότι θεωρείτο από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και την ώρα που επελέγη δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα.

Παράλληλα, ο υπουργός σημείωσε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ επί πέντε χρόνια είχε τοποθετήσει με απευθείας ανάθεση καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κ. Μενδώνη οφείλεται στο γεγονός ότι η υπουργός Πολιτισμού δεν μπορούσε να χειραγωγηθεί και είχε το σθένος να πάρει δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει τις μεγάλες επενδύσεις».

«Αυτό προκάλεσε μίσος στο κατεστημένο που νόμιζε πως μέσα από τα αρχαία θα μπορούσε να πολεμήσει τον καπιταλισμό», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.