Γεωργιάδης: «Η Αγορά δεν μπορεί να κλείσει, θα λειτουργήσει με μέτρα»

166
Γεωργιάδης: «Η Αγορά δεν μπορεί να κλείσει, θα λειτουργήσει με μέτρα»

Τη συνέχιση της λειτουργίας της Αγοράς μέτρα, ακόμη και εάν συμπεριληφθεί η Αττική στις «κόκκινες» περιοχές, προανήγγειλε εμμέσως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα”, τόνισε ο υπουργός λίγο πριν δώσει το παρών στην κρίσιμη συνεδρίαση που θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τα Γυμνάσια, τα Λύκεια, τα εμπορικά καταστήματα και το αν θα επιβληθούν νέα περιοριστικά μέτρα.

“Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο”, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ANT1.

Παράλληλα, o υπουργός έστειλε και μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς λέγοντας: “Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο”.

Σε ερώτηση για το εάν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία από την Δευτέρα, απάντησε ότι αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται σε υψηλότερο επίπεδο.