Γεωργιάδης: «Η συνέντευξη Μανιαδάκη πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των Εισαγγελέων Διαφοράς»

261

«Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των Eισαγγελέων Διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος».

Τα παραπάνω τονίζει ο αντιπρόεδρος της  Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωση του στο liberal.gr λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη-"βόμβα" του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση της Novartis και νυν διωκόμενου, Νίκου Μανιαδάκη.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης προαναγγέλλει ότι ήδη εξετάζει όλα τα επόμενα νομικά του βήματα και καταλήγει σημειώνοντας ότι τελικά η υπόθεση «Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

Ολόκληρη η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μανιαδάκη, οπού κατηγορεί ευθέως τους εισαγγελείς διαφθοράς για εκβιασμό του, με στόχο την ενοχοποίηση πολιτικών, και συγκεκριμένα του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά του νυν Διοικητή  Τραπέζης της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα και την δική μου, δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος. Με τους νομικούς μου συμβούλους θα εξετάσω όλα τα επόμενα νομικά μου βήματα.

Η υπόθεση Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».