Γεωργιάδης: «Ο κ. Τσίπρας εξευτέλισε την Aριστερά»

137
Γεωργιάδης: «Ο κ. Τσίπρας εξευτέλισε την Aριστερά»

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε στην ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Κατά την διακυβέρνηση τού κ. Τσίπρα συντελέστηκε ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της αριστεράς, και αυτή είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη”, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εξηγώντας την θέση του είπε ότι "πρέπει να διεκδικήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά αυτό που έχουμε κερδίσει ιστορικά, την απόλυτη νίκη των ιδεών μας".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι χθες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το Καζίνο στο Ελληνικό.

"Αν αυτό γινόταν πριν από πέντε χρόνια θα είχαμε έντονες αντιδράσεις από κόμματα και φορείς. Χθες δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Αυτή η μεγάλη αλλαγή το χρωστάμε στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα”, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Ο πλήρης εξευτελισμός των ιδεών της αριστεράς είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη. Εμείς κερδίσαμε οι ιδέες μας κερδίσανε. Όμως, η πάλη των ιδεών ποτέ δεν τελειώνει και η νεολαία είναι πάντα η αιχμή του δόρατος. Ο κόσμος θέλει ιδιωτικοποιήσεις θέλει δουλειές, θέλει ξένες επενδύσεις, και όλα αυτά θα γίνουν, ήδη έχουν έλθει επενδύσεις, δουλεύουμε γι΄ αυτό”, συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ειδική αναφορά έκανε στο "μεταναστευτικό" λέγοντας ότι είναι ο νέος άξονας που θα δοθεί η μάχη των ιδεών. "Τι έχουμε να πούμε εμείς ως Νέα Δημοκρατία" ρώτησε ρητορικά και πρόσθεσε: "Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στον Γιάνη. Τι είπε ότι θέλει ο Γιάνης Βαρουφάκης; ότι θέλει πολιτική ανοικτών συνόρων, να έλθουν όλοι στη Ελλάδα".

"Θέλουμε να είμαστε μοντέρνοι, θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι αλλά θέλουμε να είμαστε και Έλληνες και ορθόδοξοι”, κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.