Γεωργιάδης: Ο Καμμένος έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει για την Τουρκία

130
Γεωργιάδης για Ερντογάν: Φυλάκισε τους δύο Έλληνες για ανταλλαγή των οκτώ

«Ο Καμμένος έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει για την Τουρκία» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή και όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στη Βουλή για τους τρεις νέους που ύψωσαν σημαία σε πέντε νησιά στο σύμπλεγμα των Φούρνων.

«Τα 2-3 πρώτα χρόνια έριχνε στεφάνι στα Ίμια, αυτό δεν το έκανε κανείς προηγούμενος υπουργός γιατί υπήρχε η λογική ότι δεν θέλουμε να προκαλούμε το ενδιαφέρον στην περιοχή παρά μόνο αν είχαμε την ισχύ να επιβάλουμε τις θέσεις. Με την κίνησή του αυτή ανέβαζε την ένταση με αποτέλεσμα τώρα να λένε ότι είναι τουρκικό έδαφος. Τώρα στη Βουλή είπε το ακριβώς ανάποδο, ότι όποιος βάζει σημαία πρέπει και να την υπερασπίζεται» είπε χαρακτηριστικά στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Γεωργιάδης.

Στο ερώτημα αν όσα λέει ο υπουργός Άμυνας είναι συμφωνημένα με τον Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι συμφωνημένο ανάμεσα στους δύο. Ο Τσίπρας -Καμένος είναι νύχι με κρέας, ταιριάζουν απόλυτα στο κακό και την αναισχυντία.

Είναι πολιτική επιλογή του Τσίπρα να είναι μαζί με τον Καμμένο γιατί αισθάνεται πολύ άνετα μαζί του. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ταιριάζουν ψυχολογικά. Είναι αμόρφωτοι, αναίσθητοι χωρίς ντροπή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, «προφανώς η συνεργασία τους (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο) πάει μέχρι τις εκλογές. Θα κάτσουν με τον Καμμένο έως και την τελευταία ημέρα που μπορούν. Την επόμενη ημέρα θα το ξεχάσουν».