Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης μηνύει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες

146

Ο Νίκος Μανιαδάκης την ερχόμενη εβδομάδα θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, στην υπόθεση Novartis, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Πολλές φορές συναντιόμουν με τον Μανιαδάκη. Δεν ήξερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο opentv, για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

«Εχω μηνύσει τον Μανιαδάκη ως Γιάννη Αναστασίου. Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. Εκεί θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις των 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

«Ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «φούσκα» την υπόθεση Novartis. «Το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο», υπογράμμισε.