Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας θα βρεθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»

13

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πριν από δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέχθηκε στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τότε όλοι προεξοφλούσαν ότι το κόμμα θα διασπαστεί. Τους διαψεύσατε όλους κύριε πρόεδρε», είπε με νόημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος ανέφερε τις δύο μεγάλες παγίδες που «προσπάθησε να στήσει στη ΝΔ ο Αλ. Τσίπρας.

«Πρώτον το σκάνδαλο Novartis, το οποίο επινοήθηκε από τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να διασπάσει τη ΝΔ. Το δεύτερο είναι το Μακεδονικό με το οποίο οποίο επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να διασπάσει τη ΝΔ. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να συσπειρωθεί η ΝΔ και να διασπαστούν οι ΑΝΕΛ», είπε ο Άδ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα ο κ. Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο ο οποίος «μπορεί να λέει ψέματα ταχύτερα από την σκιά του». Και συνέχισε: «Είπε από το βήμα της Βουλής ότι δεν τον φυλάνε κλούβες των ΜΑΤ… Από τότε, όλος ο ρωμαϊκός στρατός να υπήρχε σε κλούβες, δεν θα έφθανε για να φυλάξει αυτόν τον άνθρωπο».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας την εξαγγελία του για παροχή ποσού 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα, ως την σημαντικότερη που ακούστηκε στο Συνέδριο.

«Ως ιστορικός γνωρίζω πόσο μεγάλο είναι το σδημογραφικό πρόβλημα για την χώρα μας. Στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι θα λυθεί με την μετανάστευσημ καθώς βλέπουν όλους τους μετανάστες -νόμιμους και λαθραίους- ως το ίδιο», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Ωστόσο, για εμάς στη ΝΔ δεν πρόκειται απλά για θέμα πληθυσμού. Πρόκειται για τον λαό αυτής της χώρας τους Έλληνες».

Αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς σε αυτή την ανεκδιήγητη εκπομπή της ΕΡΤ. Δεν θα με ενοχλούσε αν υπήρχε ο αντίλογος. Αλλά μια ολόκληρη

Δεν θα ξεχάσουμε την ιστορία μας. Ποιοι έκαναν τις ορθές επιλογές, ποιοι έδωσαν αγώνα και το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι.