Γεροβασίλη για Πτολεμαΐδα: «Τάγματα εφόδου» όσοι με αποδοκίμασαν (Video)

262

«Τάγματα εφόδου» αποδοκίμασαν την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη στην Πτολεμαΐδα, όπως η ίδια δήλωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην κρατική τηλεόραση, και ζήτησε από το πολιτικό σύστημα και τους δημοσιογράφους να μην ξεπλένουν τέτοιους ανθρώπους, ενώ χαρακτήρισε κατάπτυστη την ανακοίνωση, για το ίδιο θέμα, των αστυνομικών της Κοζάνης.

Αυτοί που πήγαν στην Πτολεμαΐδα πήγαν «για πόλεμο» τόνισε η κυρία Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια συζήτησης σε εκπομπή της ΕΡΤ με καλεσμένους την ίδια και τον τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ και πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα της οικονομίας και οι πολιτικές εξελίξεις.

Η κα Γεροβασίλη περιέγραψε όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία οδήγησε στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Να θυμίσουμε ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστικής με πολίτες να συγκεντρώνονται για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Οι συγκεντρώμενοι φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη» όταν συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που βρισκόταν από νωρίς εκεί για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να φτάσουν προς το σημείο που βρισκόταν η κυρία Γεροβασίλη.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας πολίτης σοβαρά στο κεφάλι ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μποπδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας καθώς και ένας αστυνομικός.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί κι ένας διαδηλωτής.