Γιάννα Παπαδάκου και Βασιλική Θάνου μαζί για καφέ στην Κηφισιά

915

Σε γνωστή αλυσίδα καφέ στην Κηφισιά εντόπισε ο φακός των «Παραπολιτικών» την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου να πίνει τον καφέ της μαζί με την Βασιλική Θάνου.

Η κ. Θάνου, ως γνωστόν, υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια προσπάθησε ανεπιτυχώς, μέσω του ΣτΕ να προσβάλει την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να διορίσει νέα ηγεσία στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Προτού αναλάβει καθήκοντα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού υπήρξε προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιάννα Παπαδάκου βρήκε πρόσφατα δουλειά στο γραφείο Τύπου των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

H δημοσιογράφος απολύθηκε πρόσφατα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ βρίσκεται στη δίνη της υπόθεσης Novartis καθώς πολλοί είναι αυτοί που την κατηγορούν για εξωθεσμικές παρεμβάσεις σε δικαστές, με παρότρυνση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Χαρακτηριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκαναν τα Παραπολιτικά για τα δείπνα «όλης της ομάδας» με τον άλλοτε ισχυρό υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, για τον οποίο συστάθηκε η Προανακριτική Επιτροπή.

Πηγή: Parapolitika.gr