«Γλέντι» στο Twitter με τη συμπεριφορά Πολάκη: Θίχτηκε ο γιδοβοσκός (εικόνες)

233
Το θράσος του Παύλου Πολάκη, δεν έχει όρια. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέβηκε από υπουργικά έδρανα, πήγε και στάθηκε μπροστά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και άρχισε να του μιλά σε έντονο ύφος. Το επεισόδιο συνέβη μετά την άγρια κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την Ψήφο Εμπιστοσύνης. Ο Παύλος Πολάκης δεν δίστασε να πάει στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, να σταθεί μπροστά στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να αρχίσει να του κουνά το δάχτυλο. Σύμφωνα με πηγές από τη Νέας Δημοκρατίας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «έλεγε κάτι ακατάληπτα πράγματα περί φασισμού» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Aφορμή φαίνεται πως ήταν τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τις σχέσεις της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα με τη Χούντα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο». Αντιδρώντας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για την αθλιότητα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας είπε: «Άντε φύγε από δω. Πέρασε έξω». Στη συνέχεια οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν σε έντονο ύφος την διαμαρτυρία τους στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, που δεν επανέφερε στην τάξη τον Παύλο Πολάκη.

Την ώρα που η Ολομέλεια της Βουλής ήταν σε εξέλιξη, αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή.

Ο Παύλος Πολάκης κατέβηκε από το υπουργικό έδρανο, πλησίασε το έδρανο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με υψωμένο το χέρι απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλώντας ακατάληπτα. Μεταξύ άλλων ακούστηκε να λέει: «Δεν ανέχομαι να με λένε φασίστα. Θα τα πούμε αύριο που θα μιλήσω. Ο Τσίπρας σου απάντησε σε όλα».

Ο διάλογος μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Παύλου Πολάκη ήταν σε πολύ έντονο ύφος, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντά μεταξύ άλλων: «Σήκω φύγε από εδώ».

Οι βουλευτές της ΝΔ σηκώθηκαν από τα έδρανά τους και άρχισαν αν διαμαρτύρονται έντονα προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. «Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;» είπα.

Οι χρήστες του Twitter για άλλη μια «γλέντησαν» με το επεισόδιο που προκάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.