Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

368
Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Η απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων για το ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, ενώ σήμερα προσήλθε στην εισαγγελία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Θανάσης Χαρμάνης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν κατέθεσε αίτημα προκειμένου η μητέρα του θύματος να λάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής, διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, όπως είπε.

«Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι το παιδί του δολοφόνου, στην Αλόννησο θα είναι το παιδί που έχασε τη μανούλα του», είπε ο Θανάσης Χαρμάνης.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αίτημα για επιμέλεια από κοινού της μικρής Λυδίας, υπέβαλε και η πλευρά του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν.

Επίσης, ο Θανάσης Χαρμάνης ανέφερε πως οι δυο πλευρές μέχρι και χθες μιλούσαν για το θέμα του παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ανέφερε: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από την μητέρα της Καρολάιν.

Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του.

Συγκλονίστηκα όταν διάβασα έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είμαι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες».

Όπως ανέφερε ο Θανάσης Χαρμάνης «ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Η οικογένεια του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κατέθεσε αίτημα για επιμέλεια από κοινού.

Μεταξύ άλλων, η οικογένεια του Μπάμπη προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον μισό χρόνο να ζει το παιδί στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόνησσο.