Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού που μπήκε πρώτος στο σπίτι

145
Συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει αστυνομικό να κρατά αγκαλιά το βρέφος της 20χρονης Καρολάιν που έπεσε θύμα αδίστακτων κακοποιών μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη μητέρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε πρώτος το μωρό, καθισμένο δίπλα στη νεκρή μητέρα του, είναι συγκλονισμένος.

Αναφορικά με τη φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», είπε ότι σε αυτή τη φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας.

Όπως του είπε ο αστυνομικός, ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε. Το βρέφος καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε, προσπαθώντας να την ξυπνήσει.

Για τον πατέρα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν, δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και πρόσθεσε «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί τριάντα λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».