Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν η Αστυνομία

204
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι η Αστυνομία, σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Η Αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, δίχως αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή της είναι λιγοστά, είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, επεσήμανε πως η υπόθεση έχει πληθώρα ερωτημάτων.

Ακόμα, έδωσε ένα παράδειγμα λέγοντας πως προκαλεί απορία στις Αρχές το γεγονός ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Άλλο ένα ερώτημα που προβληματίζει την Αστυνομία, όπως είπε είναι το ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μιας και βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού.

Παράλληλα, του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά.

Ακόμα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης έκανε λόγο για παράξενες κινήσεις. Επίσης, εστίασε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την Αστυνομία.