Γλυκά Νερά: Καταιγιστικές εξελίξεις - Στο επίκεντρο των ερευνών ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

141

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση των ψηφιακών στοιχείων της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και η συμπληρωματική κατάθεση του 32χρονου πιλότου, αναμένεται να ρίξουν φως και να λύσουν τον γρίφο της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα δεδομένα, όπου σύμφωνα με την έρευνα τους, προκύπτουν σημαντικές αντιφάσεις του συζύγου της άτυχης 20χρονης. Όπως προέκυψε, η Καρολάιν και Μπάμπης είχαν διαπληκτιστεί μια βραδιά πριν το φόνο, με την 20χρονη να αναζητά ξενοδοχείο για να μείνει, καθώς ήθελε να φύγει από το σπίτι.

Μια άλλη σημαντική αντίφαση, αποτελεί η αναφορά του 32χρονου πιλότου πως κατά την διάρκεια της εισβολής και αφού τον είχαν δέσει, λιποθύμησε, αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα φαίνεται να γίνονταν κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο. Παρότι δεμένος πισθάγκωνα όπως είπε στους αστυνομικούς, το κινητό του κλείδωσε και ξεκλείδωσε αρκετές φορές και παρότι πισθάγκωνα δεμένος, εντοπίστηκε με τα χέρια δεμένα από μπροστά.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι οι φερόμενοι εισβολείς, αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό σύστημα των καμερών, ενώ σύμφωνα με έμπειρους αστυνομικούς οι δράστες τέτοιων βίαιων ενεργειών, «συνήθως σπάνε τις κάμερες και δεν χάνουν χρόνο, ειδικά όταν έχουν σκοτώσει άνθρωπο».

Πλέον οι υποψίες στρέφονται στον ίδιο τον 32χρονο πιλότο, καθώς όσα κατέθεσε από την πρώτη μέρα είναι αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας. Η πολύωρη εξέτασή του στόχο έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εξηγώντας γιατί μετέφερε εσπευσμένα τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία, για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι' αυτόν τον λόγο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στην Αλόννησο. Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Απ. Σκρέκας.

Όπως συμπλήρωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., «σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».