Γλυκά Νερά: Το πρόσωπο «κλειδί» που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου

208

Η γειτόνισσα και φίλη της Καρολάιν, με την οποία έμεναν στο συγκρότημα κατοικιών στα Γλυκά Νερά από τον Μάρτιο του 2019, έσπασε τη σιωπή της, λίγες ημέρες μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η γυναίκα μιλώντας στο Mega τόνισε πως «λάτρευε τη Λυδία η Καρολαϊν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ήρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του».

Τη μοιραία νύχτα, η γυναίκα ήταν εκείνη που άκουσε κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος.

Νωρίτερα δεν άκουσε κανένα θόρυβο και ο ισχυρισμός του καθ' ομολογίαν δολοφόνου πως η Καρολάιν είχε ρίξει με φόρα το παιδί της στην κούνια, πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολαϊν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολαϊν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία», τόνισε.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά”»

Όσο για το τι έγινε τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο,τι πρόβλημα να έχει ένας άνθρωπος, καταλάβατε με τον σύζυγό του με... δεν είναι λύση σκοτώνω η λύση είναι χωρίζω έτσι δεν είναι; Καταλάβατε τι εννοώ…».