Γρηγόρης Δημητριάδης: Ο πιο δυνατός κρίκος του Μεγάρου Μαξίμου

1158
Γρηγόρης Δημητριάδης: Ο πιο δυνατός κρίκος του Μεγάρου Μαξίμου

Σταθερή αξία αποτελεί ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο πιο στενός και έμπιστος συνεργάτης του πρωθυπουργού έπεισε και εκείνους τους ελάχιστους που γκρίνιαξαν με την ανακοίνωση του ονόματός του.

Άλλωστε ήταν γνωστό στους παροικούντες την Πειραιώς, στα δύσκολα χρόνια που η Νέα Δημοκρατία έδινε σκληρές μάχες με τους μηχανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήταν ο άνθρωπος που έδινε λύσεις χωρίς να διεκδικεί προνόμια πέραν της αφοσίωσής του στον πρόεδρο του κόμματος.

Πλέον ο Γρηγόρης Δημητριάδης από το νέο του πόστο, λόγω της αποτελεσματικής του δουλειάς αλλά και της ισότιμης προς όλους στάσης, καθώς και της σεμνότητας με την οποία επιτελεί τα καθήκοντά του, του έχει γίνει αποδεκτός από το σύνολο των στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Κατάφερε να αποδείξει ότι η επιλογή του δεν οφείλεται στη συγγενική του σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (είναι ανιψιός του, γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη) αλλά και στην αποτελεσματικότητά του και στην υπευθυνότητα με την οποία χειρίζεται τα θέματα που αφορούν τον πρωθυπουργό.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι μάχιμος δικηγόρος, έχοντας "κολλήσει" πολλά ένσημα στις δικαστικές αίθουσες.

Μετριοπαθής κεντροδεξιός, άνθρωπος χαμηλών τόνων και “ανοιχτών θυρών”, λειτουργεί πυροσβεστικά και αποσβεστικά, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και είναι πρόσωπο που φέρνει σε πέρας όποια αποστολή του ανατίθεται.