Γυμνή ή και με μαγιό, η Μαρία Κορινθίου "ρίχνει" το Instagram (Photos)

1097

Η Μαρία Κορινθίου μάς έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές και αισθησιακές πόζες είτε στις φωτογραφίσεις της είτε στις αναρτήσεις της. Με το τελευταίο της χτύπημα, όμως, ανέβασε τον πήχη όσο δεν πάει!

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την βλέπουμε ολόγυμνη με μόνο… ένδυμα τα μακριά της μαλλιά τα οποία καλύπτουν κάθε τι που θα χαλούσε τον καλπασμό της φαντασίας μας.

Είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των περιοδικών και ακόμα περισσότερο του περιοδικού DownTown, όπου φιλοξενείται η φωτογράφιση και η συνέντευξη της. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ως teaser, βλέπουμε την ηθοποιό να είναι γυμνή στο εξώφυλλο και μακριές πλεξούδες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Στους πηχυαίους τίτλους του εξωφύλλου είναι και η ατάκα που λέει η Μαρία Κορινθίου ως απάντηση σε όσους χλευάζουν την τάση της να αναρτά φωτογραφίες πειραγμένες στο Instagram. «Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και ζωντανά χωρίς ρετούς».

Με την ευκαιρία πάντως ας απολαύσουμε και κάποιες επιπλέον φωτογραφίες της Μαρίας από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: