Η απάντηση στα «ορφανά του Πάκη» ήρθε από το Μαξίμου

292

Αν και μπορώ να φανταστώ ποιοι είναι αυτοί που ενορχηστρώνουν όλα αυτά τα κακόβουλα δημοσιεύματα κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν. Τι και ποιον εξυπηρετούν; Τι επιδιώκουν;

Αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους την Πρόεδρο επειδή (άκουσον-άκουσον) έμεινε για δύο ημέρες στο Προεδρικό Μέγαρο, αντί να πηγαινοέρχεται στο σπίτι της στον Κεραμεικό. Δηλαδή η Πρόεδρος (και ορθώς έπραξε), αντί να μετακινείται στους άδειους δρόμους της Αθήνας και μαζί με αυτή να μετακινείται η συνοδεία της, προτίμησε να εργαστεί από το Προεδρικό Μέγαρο. Ετσι έμειναν στο σπίτι τους οι αστυνομικοί και άλλοι συνεργάτες της.

Να σημειώσω, αναφέρει ο Βηματοδότης, ότι σήμερα (Τετάρτη) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη (στις 11 το πρωί) με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να την ενημερώσει για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό, αλλά και για τα οικονομικά μέτρα στήριξης που παίρνει η κυβέρνηση. Και όλα αυτά την επομένη των κακόβουλων αυτών δημοσιευμάτων.

Τυχαίο; Δεν νομίζω.