Η εξομολόγηση και οι νέες προφητείες του Αλέξη…

273

Εξομολογήθηκε για άλλη μια φορά στον «Παππούλη» Γεώργιο του ΑNT1. Και είπεν ο κύριος Αλέξης τις προφητείες του, οι οποίες, όπως κάθε φορά επιβεβαιώνονται στο ακέραιο.

Του Γιάννη Μιχαήλ

Για τους εμβολιασμούς: «η κυβέρνηση κάνει ξεστοκάρισμα με το άνοιγμα στις ηλικίες 30-39».

Όμως, οι προβλέψεις ομιλούν για ένα σκοτεινό και άδηλον μέλλον.

«Τα πράγματα δεν πάνε καλά, διότι η κυβέρνηση απέτυχε στην εφαρμογή των μέτρων, ο αριθμός των νεκρών είναι μεγάλος και το παρατεταμένο lockdown δεν απέδωσε».

Και ποιος φταίει για όλα αυτά, ρώτησε ο εξομολογητής. Ο Αλέξης, με την παρρησία, την ευθύτητα, την τεκμηρίωση και τις άπειρες γνώσεις που διαθέτει, προχώρησε σε άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη. «Η κυβέρνηση, είπε, εργαλειοποιεί τους επιστήμονες (που εισηγούνται τα μέτρα για την πανδημία) και τους χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να ανακοινώνει τις αποφάσεις της». Και ως κερασάκι στη νηστίσιμη… τούρτα, είπε με την απόλυτη αλήθεια που μόνον αυτός διαθέτει: «Οι γιατροί στην επιτροπή πήραν ακαταδίωκτο, αλλά αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή δεν έχουν ακαταδίωκτο». Και ο νοών νοείτω, δηλαδή «λέγε με Σωτήρη».

Όσο για την οικονομία, είπε ότι η Ν.Δ. βρήκε ταμεία γεμάτα, ενώ οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, λόγω των πόρων του ταμείου ανάκαμψης. Η απορία ψάλτου, στην συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν «είναι βηξ», χρήζει, όμως διευκρίνισης, γιατί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε γεμάτα ταμεία και «θεία κοινωνία προς τον λαό», γιατί εξανδραποδίστηκε από την εξουσία και μάλιστα ηττήθηκε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις; Αμάρτησε, μήπως, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού; Η οποία, πάντως και σήμερα, όπως δείχνουν όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα, ομνύει σε άλλο όνομα.

Επομένως, ο προφήτης Αλέξης, θα πρέπει σύντομα να απαλλαγεί, εν μέσω πανδημίας, από τα υποκείμενα νοσήματα που τον κατατρύχουν. Γι’ αυτά πάντως, όπως είναι ο σταλινισμός και ο λενινισμός δεν βρέθηκε ακόμα το εμβόλιο. Έτσι πρέπει ο προφήτης να κινηθεί ανάμεσα σε δύο εκδοχές, μήπως και βρει την γιατρειά του. Πρώτον να μην λέει ανακρίβειες και δεύτερον να μην τις εκφέρει με το γνωστό τους ύφος, το οποίο είναι περισπούδαστο και πομπώδες.

Αυτή η περίοδος, είναι κατάλληλη για περισυλλογή και αναστοχασμό, προκειμένου να αλλάξει ο καθένας μας τις προτεραιότητες και να απαλλαγεί από την συναισθηματική φόρτιση του αδικούμενου. Οι καιροί ου μενετοί. Και η χάραξη νέας πορείας είναι εκ των πραγμάτων αναπόφευκτη. Ο κόσμος αλλάζει και οι… προφήτες πρέπει να αναζητήσουν άλλους παραδείσους για να προβλέπουν τα μελλούμενα. Και ο στόχος θα πρέπει να είναι οι άλλες γενεές, για να απευθυνθούν σε εκείνες.

Καλό Πάσχα!