Η Φώφη Γεννηματά άκουσε τα κερκυραϊκά κάλαντα (Video)

194
Κερκυραϊκά κάλαντα από τη χορωδία του χωριού Επίσκεψη της βόρειας Κέρκυρας άκουσε η Φώφη Γεννηματά.

Κερκυραϊκά κάλαντα από τη χορωδία του χωριού Επίσκεψη της βόρειας Κέρκυρας άκουσε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε τη μεγάλη ελπίδα που γεννά το μεγαλύτερο, όπως επεσήμανε, δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο, το εμβόλιο.

Στη συνομιλία που είχε η Φώφη Γεννηματά με τα μέλη της χορωδίας αλλά κατ' επέκταση με τις χιλιάδες μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε εισαγωγικά στη βαριά κληρονομιά που αφήνει το 2020: «πολύ δύσκολη χρονιά (…) με φόβο, αγωνία, ανασφάλεια», εν τούτοις μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα υπάρχουν και τα θετικά: το γεγονός ότι, όπως είπε, ξαναβρήκαμε την ανθρωπιά μας. Το έτος, συμπλήρωσε, κλείνει με μια μεγάλη ελπίδα, με το μεγαλύτερο δώρο που έκανε η επιστήμη στον άνθρωπο, το εμβόλιο.

Ένα όπλο στα χέρια μας στον πόλεμο κατά της πανδημίας, όμως, όπως διευκρίνισε, «έχουμε δρόμο μπροστά μας, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε».

Η Φώφη Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και των ανθρώπων του δε, και έκλεισε ζητώντας να προχωρήσουμε οργανωμένα, με σχέδιο για να είμαστε στο τέλος νικητές.

Στις ευχές των μελών της χορωδίας για προκοπή στον τόπο τους αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αντευχήθηκε λέγοντας να είναι το 2021 η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω, να φέρει το 2021 ό,τι στερηθήκαμε το 2020.