Η φωτογραφία του Μάριου Θεμιστοκλέους από την ΠΑΣΠ (Photos)

183
O εγκέφαλος του προγράμματος «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού και γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους όταν ήταν φοιτητής ανήκε στην ΠΑΣΠ.

O «εγκέφαλος» του προγράμματος «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του κορωνοϊού και γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους όταν ήταν φοιτητής ανήκε στην ΠΑΣΠ.

Αυτό αποκάλυψαν τα parapolitika.gr, τα οποία δημοσίευσαν μια φωτογραφία από τα νιάτα του 45χρονου σήμερα Μάριου Θεμιστοκλέους, όταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας ήταν μέλος της φοιτητικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Στην παρακάτω φωτογραφία, από τα τέλη του 1990, όντας φοιτητής Ιατρικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τέταρτος από δεξιά, ο Μάριος Θεμιστοκλέους εμφανίζεται δίπλα στην αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, την οποία κατά παράδοση κρατά η ΠΑΣΠ.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους είναι ένα από τα επιτυχημένα στελέχη του υπουργείου Υγείας και κατόρθωσε στους δύσκολους μήνες της πανδημίας να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Η φωτογραφία του Μάριου Θεμιστοκλέους από την ΠΑΣΠ

Η άγνωστη φωτογραφία του Γενικού Γραμματέα Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ