Η «φούσκα» της Novartis χαριστική βολή για τον Τσίπρα: Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ

489
Παίζουν με τη μνήμη μας;

Σε απόλυτη αποδρομή βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τα απανωτά χαστούκια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον Παππά και τα ανήθικα νταραβέρια του «μαγαζιού» με στόχο την σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων και την εγκαθίδρυση ενός ιδιότυπου καθεστώτος με χαρακτηριστικά Μαδούρο.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τις χθεσινές ειδήσεις που σχετίζονται με την υπόθεση Novartis που έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι όλα αυτά που υποστήριζαν τα κορυφαία στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «αδιάσειστων στοιχείων» και «εμπλοκή πολιτικών προσώπων» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά παραμύθια της Χαλιμάς που εφηύρε η ηγετική ομάδα δίπλα στον αρχηγό, διότι έτσι πίστευαν αφελώς ότι θα προξενήσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στους αντιπάλους τους.

Όμως, το ενορχηστρωμένο αυτό σχέδιο γύρισε μπούμεραγνκ για τους εμπνευστές του και η επίμαχη υπόθεση είχε άρωμα διαφθοράς σε σχέση με τα κυκλώματα των γιατρών και σε καμία περίπτωση με πολιτικά πρόσωπα.

Το μένος τους να στοχοποιήσουν την ανώτατη πυραμίδα της Νέας Δημοκρατίας μέσα από την εργαλειοποίηση της Novartis σε συνδυασμό με την αποκάλυψη της αλήθειας ανέδειξαν το ζόφο και την κατάντια ενός κόμματος που κυβέρνησε τεσσεράμισι χρόνια, η κατηφόρα του οποίου οδηγεί στην απόλυτη απαξίωση του στα μάτια της κοινής γνώμης.

Την ίδια ώρα, οι συγκεκριμένες εξελίξεις φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον κ. Παπαγγελόπουλο που κατηγορείται ως ενορχηστρωτής μιας βρώμικης ιστορίας που συνιστά όνειδος για την κοινοβουλευτική Δημοκρατία και την πολιτική ιστορία αυτού του τόπου.