Η Γεννηματά δεν δέχεται υποδείξεις, το ξέρουν και στο PES

142

«Η Φώφη Γεννηματά δεν δέχεται υποδείξεις κάτι που το ξέρουν και στο PES», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή το γεγονός ότι στην προπαρασκευαστική τους σύνοδο οι Ευρωσοσιαλιστές (PES) έβαλλαν κατά της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για τη στάση της στη συμφωνία των Πρεσπών.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν απούσα στη σύνοδο, ενώ φέρονται να συνεχάρησαν τον παρόντα πρωθυπουργό που ήταν παρών.

«Το Μαξίμου βγάζει non paper κατά της κ. Γεννηματά, για να καλύψει το paper Tσίπρα. Τη συνέντευξη του στους FT όπου είπε ναι σε όλα στην κ. Μέρκελ και για το προσφυγικό, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

«Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια του για την κ. Γεννηματά στη συνάντηση των  Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, είναι σαφές ότι τον ενόχλησε η στάση της, ότι δεν δέχεται υποδείξεις, κάτι που στο PES γνωρίζουν από την ίδια», σχολιάζει με νόημα το ΚΙΝΑΛ.

«Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του. Όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του,  τον συγκυβερνήτη του, κ. Καμμένο. Δυστυχώς ο   κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Εθνικής», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.