Η κοινωνία γυρίζει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ του διχασμού

422
Η κοινωνία γυρίζει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ του διχασμού

Κολλημένη τη βελόνα στο διχασμό και στη μισαλλοδοξία έχουν κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, τα οποία δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν από τις λογικές του χθες και τις εμφυλιοπολεμικές κραυγές που παραπέμπουν σε άλλες δύσκολες εποχές για την πατρίδα μας.

Οι εσωκομματικές αναταράξεις και τα απογοητευτικά νούμερα που καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, καθώς επίσης η απαξιωμένη εικόνα του κόμματος στην κοινωνία και η ένδεια σοβαρών πολιτικών θέσεων οδηγούν τους ινστρούχτορες  της Κουμουνδούρου στο να ανασύρουν ξανά το διχασμό ως μέσο δημιουργίας διαχωριστικών γραμμών, μήπως και καταφέρουν να συγκρατήσουν κάποιο φανατικό τμήμα των ψηφοφόρων τους και σταματήσουν τις διαρροές προς τη μετριοπαθή σήμερα Νέα Δημοκρατία και προς τη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

Σε μία καυτή περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και με τον κορωνοϊό να καλπάζει σε όλη την Επικράτεια, οι γίγαντες της επικοινωνίας και του στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα αναπολούν τις ημέρες της ΟΠΛΑ και τις σκηνές που οδήγησαν την Ελλάδα σε ένα εμφύλιο σπαραγμό που κόστισε τόσο πολύ στην ελληνική πολιτική σκηνή για δεκαετίες.

Οι ακραίες αναρτήσεις των κ.κ Καρανίκα και Παππά στα social media αφενός δεν προκαλούν έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την νοοτροπία της ομάδας Τσίπρα που μπροστά στο ενδεχόμενο να ανακαταλάβει τους αρμούς της εξουσίας δεν διστάζει να ρίξει το δηλητήριο της στους πολίτες που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα.

Είναι βέβαιο πάντως πως οι σκεπτόμενοι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στους επίγονους του Μακαρώνα και των άλλων ακραίων της εποχής που βύθισαν την Αθήνα και την Περιφέρεια στην τρομοκρατία και στο φόβο και απορρίπτουν διαρρήδην τις λογικές του διχασμού και της ακραίας πόλωσης.

Σ΄ αυτήν κρίσιμη περίοδο οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα, λύσεις για τα προβλήματα και αποφασιστικότητα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.