Η Κουμουνδούρου δίνει άραγε "γραμμή" στην εφημερίδα "Δημοκρατία"; (εικόνα)

88

Πανηγυρίζουν στην "Αυγή" για το σημερινό ψευδές και άκρως προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας "Δημοκρατία" που συνεχίζει κανονικά να εκτελεί πολιτικά συμβόλαια υπέρ των Τσίπρα - Καμμένου και κατά του Μητσοτάκη.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως το πρωτοσέλιδο της σημερινής "Δημοκρατίας" είναι βασικό θέμα στην διαδικτυακή έκδοση της "Αυγής" σε... πανηγυρικό σχόλιο που υπογράφει ο διευθυντής της εφημερίδας Άγγελος Τσέκερης.


Το σημερινό πάντως άκρως προβοκατόρικο δημοσίευμα της "Δημοκαρατίας" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί ως εάν βαθμό να "δικαιολογηθεί". 

Αφού όπως γράφτηκε και το περασμένο Σάββατο στα "Παραπολιτικά",  υπήρχε το τελευταίο διάστημα έντονη δυσφορία το Μαξίμου, γιατί η καλή αυτή εφημερίδα - άκρως φιλική και... προστατευτική υπέρ του Τσίπρα, Καμμένου και Προκόπη Παυλόπουλου τα τελευταία χρόνια -   έκανε μερικά light αντικυβερνητικά πρωτοσέλιδα για το Μακεδονικό.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ ο αρχινταραβεριτζής υπουργός του Μαξίμου Φλαμπουράρης, έκανε "έντονο διάβημα" στον Φιλιππάκη για τα ψήγματα αντιπολιτευτικού τόνου της "Δημοκρατίας".

Όπως λοιπόν αποδεικνύεται σήμερα η παρέμβαση Φλαμπουράρη μάλλον έπιασε τόπο...

ΝΔ:  Η εφημερίδα “Δημοκρατία” Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ"

Υπενθυμίζεται πως σε αντίστοιχο προβοκατόρικο δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" στις 21-4-2018 η Νέα Δημοκρατία είχε αντιδράσει έντονα εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση:

"Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».