Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής (φωτο)

152

Δεκάδες παιδιά με τους γονείς βρέθηκαν το πρωί στον κήπο του οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας σε εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας, που διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίπλα στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου.

Προσκεκλημένη ήταν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη που ενημερώθηκε για τους σκοπούς και τις δράσεις του ΚΕΣΟ αλλά και για το σημαντικό και πολυσχιδές έργο της Αποστολικής Διακονίας.

Η κ.. Μητσοτάκη δήλωσε ότι « η μητέρα είναι το θεμέλιο της οικογένειας και η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνία ».Τόνισε επίσης την υποχρέωση που έχει η πολιτεία να στηρίζει την μητέρα και ιδιαίτερα την μονογονεική οικογένεια που αντιμετωπίζει πολύ περισσότερα προβλήματα γιατί η μητέρα έχει περισσότερους ρόλους.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ξεναγήθηκε στους χώρους, συνομίλησε με τους γονείς, και τα παιδιά και ευχαρίστησε την Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Την κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην είσοδο του οικοτροφείου ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος Διευθυντής και αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΕΣΟ, η διευθύντρια του ΚΕΣΟ Μαίρη Πίνη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης.

Ο Επίσκοπος Φαναρίου ευχαρίστησε από καρδιάς την κ. Μητσοτάκη για την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού και η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών.