Η Μαρέβα μοίρασε δώρα σε παιδιά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (Videos&Photos)

597
Η Μαρέβα μοίρασε δώρα σε παιδιά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το μεσημέρι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού άκουσε τα κάλαντα, ενώ μοίρασε δώρα στα παιδιά. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική και έδωσε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά. Έπειτα είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη μέρα και ιδιαίτερο αυτό το έργο, διότι είχα ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για αυτό το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και επέλεξα να έρθω σήμερα διότι πιστεύω πάρα πολύ στον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο γύρω στα 900 εκατομμύρια άτομα μπαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις.

Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, εξέλιξης, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για τον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς τους ανθρώπους που σιωπηλά και πολλές φορές αφανείς κάνουν έργο», δήλωσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, δήλωσε: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι σήμερα που υποδεχτήκαμε την κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Διάλεξε τη σημερινή μέρα γιατί ξέρω ότι κάνει έργο και αυτή με τους εθελοντές σε άλλους τομείς. Υπάρχει μία σύνδεση με αυτό το νοσοκομείο, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το είχε θεμελιώσει, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο. Ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή του πορεία και να περάσουμε όλοι καλές γιορτές».

mareva_papag1

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παππάς,  τόνισε ότι αποτελούν ευλογία για το νοσοκομείο οι 170 εθελοντές, που με την καθημερινή παρουσία τους προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στα ίδια τα παιδιά, αλλά και σε άλλες λειτουργίες. «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι» πρόσθεσε ο κ. Παππάς.