Η ΝΔ για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης μελών της 17Ν: «Νοσηρή ανοχή στην τρομοκρατία» (Video)

26

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το ενδεχόμενο αποφυλάκισης των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κα Ζαχαράκη με αφορμή την αποκάλυψη ότι με τον νέο ποινικό κώδικα ανοίγει ο δρόμος για τις αποφυλακίσεις των μελών της 17Ν, τόνισε ότι η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την ανοχή της στην ανομία και την τρομοκρατία.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η ΝΔ, εφόσον λάβει εντολή από τους πολίτες, θα αποτρέψει την «αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων».

«Με τον νέο ποινικό κώδικα που ψήφισε μόνη της η κυβέρνηση, εγκληματίες που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα, ακόμη και οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, μπορούν πλέον να αποφυλακισθούν.

Η επιλογή της απερχόμενης κυβέρνησης να δρομολογήσει μια τέτοια πρωτοφανή εξέλιξη, επιβεβαιώνει τη νοσηρή ανοχή της σε κάθε είδους ανομία. Ακόμη και στην τρομοκρατία», αναφέρει στη δήλωσή της η κα Ζαχαράκη.

«Η Νέα Δημοκρατία, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτρέψει την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων. Kαι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», προσθέτει.