ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για εμετική ανάρτηση της προέδρου Τοπικής Ασπροπύργου (εικόνα)

220

Σάλο προκάλεσε ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στον Ασπρόπυργο, η οποία καταφέρεται κατά της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για την Ειρήνη Κωνσταντίνου, πρόεδρο της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον Ασπρόπυργο, με τη Νέα Δημοκρατία να εξαπολύει πυρά κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου», τονίζει η ΝΔ.

Δείτε τη ανάρτησή της κ. Κωνσταντίνου:

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση "δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε" η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη.