Η Νέα Δημοκρατία σηκώνει το βάρος της σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ

372

Στην Πειραιώς έχουν αποφασίσει να μην αφήνουν τίποτε αναπάντητο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει ψηλά τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης και επιτίθεται.

Ειδικά σε θέματα που χτυπούν ευαίσθητες χορδές στο κεντροδεξιό ακροατήριο, οι αντιδράσεις είναι πιο σκληρές σε σχέση με τις ανακοινώσεις που προωθεί κεντρικά η Κυβέρνηση.

Είναι μια τακτική που το κυβερνών κόμμα την ακολούθησε και στο παρελθόν και είχε αποτελέσματα….

Πριν από λίγο στο στόχαστρο του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασιμάτη λόγω ανάρτησης που έκανε για τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, οι γαλάζιοι στρέφουν τα βέλη τους στον Αλέξη Τσίπρα και ζητούν να την αποπέμψει. Θεωρούμε πάντως ότι πολύ δύσκολα θα ιδρώσει το αυτί του πρώην πρωθυπουργού.

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι". Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία.

Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.