Η ΟΝΝΕΔ καλεί τις νεολαίες όλων των κομμάτων για κοινή δήλωση υπέρ του εμβολιασμού

185
Η ΟΝΝΕΔ καλεί τις νεολαίες όλων των κομμάτων για στήριξη του εμβολιασμού

Πρόσκληση για κοινή δήλωση στήριξης της προσπάθειας του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, με επιστολή που απέστειλε προς τους επικεφαλής όλων των οργανώσεων νεολαίας των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

«Η πρότασή μας για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία βασίζεται στην πεποίθηση ότι ο εμβολιασμός αποτελεί μια εθνική προσπάθεια που υπερβαίνει πολιτικές ιδεολογίες, κόμματα, οργανώσεις ή οποιαδήποτε άλλη διαφορά.

Στην πιο κρίσιμη συγκυρία για όλο τον κόσμο, είναι η δική μας γενιά εκείνη που μπορεί να δείξει έμπρακτα πως στην πιο σημαντική στιγμή είναι ενωμένη και πιο ώριμη από κάθε άλλη, δείχνοντας το δρόμο σε όλους», αναφέρει η «γαλάζια» νεολαία.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, έκανε την εξής δήλωση: «Οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να είναι οι πρώτοι που θα στηρίξουν τον εθνικό αγώνα απέναντι στην πανδημία δίνοντας το παράδειγμα του εμβολιασμού.

Γι' αυτό το λόγο, προσκάλεσα τους επικεφαλής των νεολαιών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων να στηρίξουμε όλοι μαζί το σχέδιο «Ελευθερία» έτσι ώστε με κοινές δράσεις να ενημερώσουμε τους νέους για την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα του εμβολιασμού. Η μάχη κατά του κορωνοϊού μας αφορά όλους, κανείς δεν είναι άτρωτος κι αυτό το μήνυμα είναι που πρέπει να μεταδώσουμε σε όλους τους ανθρώπους της γενιάς μας».

Η ΟΝΝΕΔ καλεί τις νεολαίες όλων των κομμάτων για κοινή δήλωση υπέρ του εμβολιασμού